Veelgestelde Vragen

  • Wat betekent "Saranghae"?

Saranghae ( 사랑해) is Koreaans voor "ik hou van jou". We hebben voor deze naam gekozen omdat we van Aziatische Beauty-producten houden en we deze liefde willen verspreiden, zodat alle beauty-lovers de Aziatische skincare routine kunnen ervaren.

  • Waar komen de producten vandaan?

Onze producten worden gemaakt in Zuid-Korea, Japan en Taiwan. We hebben onze merken zorgvuldig geselecteerd om je de beste producten te bieden.

  • Hoe kies ik producten die geschikt zijn voor mijn huid?

We raden je ten zeerste aan om de ingrediëntenlijst te controleren en producten te gebruiken die geschikt zijn voor jouw huidtype, omdat skin care producten per persoon heel verschillend werken. Let op: de productbeschrijvingen zijn alleen ter referentie.

  • Is het product verlopen? Wat betekent de datum?

We realiseren ons dat de datums op de producten verwarrend kunnen zijn, omdat bij sommige producten de productiedatum is gedrukt in plaats van de vervaldatum. Veel Aziatische cosmeticabedrijven kunnen ervoor kiezen om productiedatum te printen in plaats van de vervaldata. Wees dus niet ongerust als je een productstempel ontvangt met een datum voorafgaand aan je aankoopdatum.

Bijvoorbeeld:

"제조" betekent in het Engels "fabricage".

"까지" betekent in het Engels "goed tot".

製造 日期 / MFG = productiedatum

有效 日期 / EXP = vervaldatum

保存 期限: 3 年 = Houdbaarheid: 3 jaar

Als je nog steeds niet zeker bent over de datum op je product of als je vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via contact: info@saranghae.nl

  • Hoe lang duurt het om een ​​bestelling te verwerken?

We doen ons best om de bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Over het algemeen duurt het niet langer dan 1-2 werkdagen, maar dit is afhankelijk van de reguliere bezorgtijden om jouw verzendadres via PostNL of DHL te bereiken.

Zodra we het verzenden, sturen we je een e-mail met trackingnummer.

  • Is het veilig om maskers in de koelkast te plaatsen?

Het masker kan je het beste op kamertemperatuur bewaren en niet blootstellen aan direct zonlicht. Voor de meeste maskers is het veilig om het in de koelkast te leggen om het een koel en fris gevoel te geven. Houd er echter rekening mee dat er enkele specifieke merken zijn, zoals LuLuLun (7 days pack), die expliciet adviseren om dit niet voor hun product te doen.

  • Waarom staan ​​mijn favoriete Aziatische merken niet op Saranghae Asian Beauty?

Als er merken of producten zijn die je graag op de site wilt zou willen zien, horen we graag je suggesties, omdat we altijd op zoek zijn om onze collectie te verbreden op basis van jouw feedback. Neem dan gerust contact met ons op via: info@saranghae.nl .